Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Becali rupe tăcerea: Ianis Hagi a ratat transferul în Seria A din cauza unei femei!

romania tineret Ianis Hagi

Ioan Becali a relatat că Ianis Hagi (Genk) trebuia să ajungă în Serie A, la Cagliari, dar mutarea a căzut din cauza soției președintelul italienilor, Tommaso Giulini.

„Ianis putea ajunge la Cagliari. Italienii au venit de 4-5 ori să-l urmărească. Dădeau 4 milioane de euro pe el. Dar președintele echipei a cumpărat un bulgar, pe Despodov (n.r. Kiril Despodov, adus în iarnă de la ȚSKA Sofia și împrumutat în vară la Strum Graz). L-a adus pe bulgar pentru că soția președintelui e bulgăroaică. Și cel care coduce ȚSKA Sofia a rugat-o să-l ajute cu transferul. Scouterii de la Cagliari erau îndrăgostiți de Ianis. Hagi și Popescu au vorbit de multe ori cu italienii, dar a fost preferat bulgarul”, a spus Becali la TV Digi Sport, potrivit gsp.ro.

Transferul lui Ianis Hagi la Genk a fost anunţat la mijlocul lunii iulie, de către clubul belgian. Hagi a semnat un contract valabil până în 2024. FC Viitorul a încasat opt milioane de euro din partea lui Genk. În perioada 2016-2018, Ianis a fost legitimat la Fiorentina, însă n-a reuşit să se impună la italieni.

Citește și: Alexandru Cumpănașu lansează noi informații despre rețelele de prostituție din Bari: 'Halucinant modul de organizare. Era aproape perfect'.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.