Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi este cu mult peste Nicușor Stanciu, afirmă Adrian Porumboiu

www.digisport.ro
Ianis Hagi Ciprian Tătărușanu

Ianis Hagi (19 ani) a progresat enorm în ultima perioadă, s-a transformat în unul dintre liderii naţionalei Under 21, iar ofertele şi laudele curg pentru tânărul playmaker al Viitorului.

Într-o comparaţie cu Nicolae Stanciu (25 de ani), Hagi Jr. e pus deasupra de Adrian Porumboiu (68 de ani), primul om care a sesizat potenţialul mijlocaşului de la Sparta Praga.

Fostul mare arbitru a fost întrebat care dintre cei doi decari e mai valoros în momentul de faţă şi nu a clipit înainte să-l nominalizeze pe Ianis Hagi. Iar omul care l-a vândut pe Stanciu la FCSB, în 2013, pentru doar 700.000 de euro, nu-şi explică de ce fostul său jucător stagnează în ultima perioadă şi nu reuşeşte să-şi atingă potenţialul scos, cândva, în evidenţă de majoritatea specialiştilor din fotbalul românesc: "Ianis Hagi e cu mult peste fostul meu jucător Nicolae Stanciu. Erau clasamente la vreamea respectivă. Eu l-am urecheat pe Stanciu, acum e acţiunea asta la jucătorii români, cu 'vopsitoria'. Eu nu ştiu de ce a stagnat atât de mult şi nu a făcut saltul mai departe", a declarat Adrian Porumboiu, luni dimineaţă, 13 octombrie, pentru ProSport.

În timp ce Ianis impresionează atât la echipa de club, cât şi la naţionala Under 21, Stanciu întârzie să devină liderul de care naţionala mare are nevoie, iar mutarea în Cehia, la Sparta Praga, a părut, mai degrabă, un pas înapoi în cariera sa. Totuşi, evoluţiile bune din Cehia l-au adus în vizorul Borussiei Monchengladbach, locul al doilea din campionatul Germaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.