Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi promite un EURO 2024 de vis pentru România

eurosport.com
ianis hagi nicolae stanciu

Ianis Hagi este convins că va reuși să facă un turneu final foarte bun în Germania în vara acestui an alături de echipa națională a României.

În cadrul unui interviu oferit pentru jurnaliștii spanioli de la Marca, mijlocașul ofensiv în vârstă de 25 de ani a dorit să sublinieze la un moment dat că, în viziunea sa, se descurcă excelent în condiții de presiune sporită, așa cum se întâmplă de obicei în cazul competițiilor majore.

Ianis Hagi este foarte optimist că va reuși să aibă prestații solide la EURO 2024

Astfel, fiul lui Gică Hagi s-a arătat foarte optimist cu privire la șansele sale de a face un turneul final foarte bun din punct de vedere individual, iar prestațiile sale să contribuie din plin la atingerea obiectivului echipei naționale, reprezentat de calificarea în optimile de finală.

„Evident, colectiv, ideea este să avansăm din faza grupelor și să ne calificăm în faza eliminatorie, ceea ce cred că este un obiectiv realist. Și la nivel individual, în meciurile europene, fie în Liga Campionilor, Europa League sau cu echipa națională, am avut experiențe grozave și simt că sunt la cel mai înalt nivel când presiunea este cea mai mare și meciurile sunt mai tari.

Știu că voi demonstra ce pot și că voi face jocuri grozave. Individual, vreau pur și simplu să îmi arăt calitatea și să ajut echipa să atingă obiectivele pe care le avem și să se califice în play-off (n.r. în fazele eliminatorii)”, a spus Ianis Hagi pentru sursa citată anterior.

Mijlocașul ofensiv se bazează în principiu pe faptul că reacționează bine în condiții de presiune

Pe de altă parte, cu aceeași ocazie, Ianis Hagi a adus în discuție și faptul că presiunea este ceva mai mare când vine vorba despre meciuri jucate în tricoul echipei naționale:

„Nu sunt o persoană superstițioasă, dar cred că dacă compar jocurile de la club și jocurile de la națională, sunt puțin diferite. Cu naționala reprezinți întreaga țară. Responsabilitatea este enormă, toată lumea se așteaptă la o performanță enormă de la mine, chiar dacă sunt acolo doar 10 zile.

Deci presiunea este alta, pregătirea pentru meci este diferită, e puțin mai emoționantă, având în vedere așteptările întregii țări, dar pentru mine este un sentiment unic. Nu poți simți niciodată asta la meciurile echipei de club.

În meciurile de la nivel de club sunt diferite emoții, diferite presiuni, dar cu siguranță să joci la națională este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le poți avea”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.