Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi rămâne fără antrenor - Steven Gerrard va fi anunțat ca manager al lui Aston Villa

ianis hagi

Presa britanică susține in corpore că Steven Gerrard este pe punctul de a fi numit antrenor al lui Aston Villa, cu un contract de 2 ani și jumătate, confirmarea numirii sale fiind așteptată înainte de acest weekend. Villa este în căutarea unui nou antrenor, după demiterea lui Dean Smith, relatează Mediafax.

Steven Gerrard a fost de la început prima opțiune a clubului englez pentru a prelua conducerea. El are o relație apropiată cu CEO-ul lui Villa, Christian Purslow, din perioada în care au lucrat împreună la Liverpool și, deși Roberto Martinez, Paulo Fonseca, Kasper Hjulmand, Graham Potter și Ralf Rangnick au fost, de asemenea, pe lista posibililor viitori tehnicieni, antrenorul lui Rangers este acum pregătit să preia conducerea.

Gerrard a avut un succes instantaneu în primul sa aventură de manager principal al scoțienilor de la Rangers. După un start solid, echipa sa a rămas neînvinsă în Scottish Premiership în sezonul trecut, împiedicând rivalii de o viață de la Celtic să câștige al zecelea titlu consecutiv.

Presa britanică relatează că, deși Rangers ar fi preferat să îl păstreze, clubul nu îi va sta totuși în cale, Gerrard având permisiunea clubului său de a negocia cu Aston Villa.

Cu toate acestea, cei de la Rangers susțin că încă nu a fost abordați oficial de către echipa din Premier League.

De îndată ce Aston Villa va face abordarea oficială, discuțiile nu se așteaptă să dureze mult, datorită relației apropiate a fostului jucător de la Liverpool cu Purslow.

Surse apropiate clubului din Premier League, citate de 90min.com, sunt încrezătoare că sosirea sa poate fi anunțată înainte de weekend, oferindu-i lui Gerrard o săptămână întreagă pentru a-și pregăti jucătorii pentru reluarea meciurilor din campionat.

Primul său meci la conducere ar putea fi împotriva lui Brighton, pe teren propriu, sâmbătă, 20 noiembrie. După aceea, Gerrard se va deplasa cu echipa la Crystal Palace, înainte de un nou test dificil, când Man City va veni la Villa Park.

Cel mai probabil, Gerrard va fi însoțit de asistenții săi foarte bine cotați, Gary McAllister și Michael Beale.

Între timp, Rangers, echipă la care evoluează și românul Ianis Hagi, își va îndrepta acum atenția spre găsirea unei soluții de înlocuire a unuia dintre cei mai de succes manageri din istoria lor recentă.

Dat fiind faptul că Ianis Hagi este unul din jucătorii apreciați de Gerrard, iar acesta va dori să facă anumite modificări în lotul lui Aston Villa, există și varianta ca Hagi să ajungă în iarnă sau în vara viitoare pe Villa Park.

În prezent, Rangers conduce Celtic cu patru puncte în clasamentul Scottish Premiership și are încă o șansă de a avansa în fazele eliminatorii ale Europa League, cu două meciuri din grupă rămase de jucat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.