Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ianis Hagi, victima unui dribling spectaculos în meciul Napoli-Genk: Internaționalul român a fost aproape să și înscrie

Facebook.com
Ianis Hagi

Internaționalul român Ianis Hagi a fost introdus în minutul 72 al meciului dintre Napoli și Genk, scor 4-0, contând pentru ultima etapă din grupa E a Ligii Campionilor. El a fost victima unui dribling de efect reușit de Gianluca Gaetano, dar a fost și aproape să înscrie pentru formația belgiană, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Alertă pentru șoferi! Riscați să rămâneți fără bani! Este fals

La fel ca în patru dintre cele cinci meciuri disputate anterior de Genk în grupele Ligii Campionilor, Ianis Hagi a început din postura de rezervă. Mijlocașul român a fost introdus pe teren în minutul 72, în locul japonezului Junya Ito, când Napoli deja conducea cu 4-0.

La scurt timp după ce a intrat în teren, Ianis Hagi a fost driblat spectaculos de tânărul Gianluca Gaetano. Jucătorul de 19 ani i-a trecut mingea printre picioare, la o fază petrecută în jumătatea de teren a lui Napoli, trecând astfel de român.

După intrarea pe teren, Hagi a fost executantul tuturor fazelor fixe ale lui Genk. El a încercat poarta dintr-o lovitură liberă și a fost aproape să înscrie în urma unei faze confuze petrecută în careul italienilor, când a evitat să atingă mingea, crezând că aceasta va ajunge în plasă.

Pentru Ianis Hagi a fost meciul cu numărul 17 disputat la Genk. Dintre acestea, cinci au avut loc în Liga Campionilor, competiție în care nu a avut realizări notabile. În total, românul a acumulat trei goluri și trei pase decisive pentru belgieni.

Citește și: Lovitură pentru Adrian Năstase! Decizia luată azi .

În urma rezultatelor înregistrate marți seara, Liverpool şi Napoli au încheiat pe primele două poziţii grupa E şi s-au calificat în optimile de finală ale competiţiei. Salzburg, ocupanta locului 3, va merge în şaisprezecimile de finală ale Europa League, în timp ce Genk a părăsit competiţiile europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.