Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iarna a dezlănțuit urgia: Mii de familii au rămas fără curent electric în case, iar mii de călători tremură în trenurile înzăpezite

60 de localități din județul Timiș sunt parțial sau total nealimentate cu energie electrică, duminică dimineața, fiind afectate peste 40.000 de persoane, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Și în județele Caraș-Severin și Vrancea sunt probleme, potrivit mediafax.

citește și: Veste mare pentru români! Toți vor putea primi al 13-lea si al 14-lea salariu

Potrivit reprezentanților ISU Timiș, peste 40.000 de oameni din 60 de localități din județul Timiș nu au energie electrică.

“În prezent, pentru restabilitarea energiei electrice în localitățile afectate lucrează 24 de echipe”, a informat ISU Timiș.

În ultimele 24 de ore, pompierii timișeni a intervenit în peste 140 de situații de urgență, dintre care patru incendii, 94 de degajări de copaci și crengi căzute pe mașini și pe partea carosabilă, în urma cărora au fost afectate 39 de autoturisme, 32 de degajări de cabluri de pe partea carosabilă, cinci stâlpi căzuți și cinci accidente rutiere.

Și în județul Caraș-Severin sunt probleme cu alimentarea cu energie electrică. 34 de localități, printre care patru orașe și stațiunea Semenic, sunt nealimentate cu energie electrică, duminică dimineața, din cauza ninsorii.

În uma fenomenelor meteorologice din ultimele 24 de ore, s-au produs avarii în rețelele de alimentare cu energie electrică și în județul Vrancea. Mii de familii din orașul Panciu, cartier Satu Nou, dar și din comuna Ciorăști nu au curent electric din cauza crengilor căzute în rețea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.