Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iaşi: Protest a circa 100 de persoane în faţa sediului PSD

Inquam Photos/ Octav Ganea
protest 10.06.2018

Peste 100 de persoane au participat, duminică seara, la un protest organizat în faţa sediului Partidului Social Democrat din Iaşi, relatează agerpres.

Timp de mai bine de o oră şi jumătate, manifestanţii au format un lanţ uman în faţa sediului filialei ieşene a PSD, având drapelul naţional, dar şi steagurile Uniunii Europene, Statelor Unite ale Americii, Alianţei Nord Atlantice.

Protestatarii, de la adulţi, copii, femei, bătrâni au venit cu pancarde cu mesaje precum "Stop. România, SUA şi UE vă impun oprirea modificărilor legilor justiţiei", "Vă vedem şi de la Iaşi", "Avertisment! PSD-ALDE luaţi-vă mâinile murdare de pe preşedintele nostru! Nu vă atingeţi de Laura Codruţa Kovesi", "PSD eşti un gunoi, ca şi electoratul pe care îl ţii în minciună şi teroare pentru a-l manipula", "Luaţi labele de pe Justiţie! Nu vă atingeţi de Iohannis! Nu vă atingeţi de Kovesi! Iaşul spune stop".

În tot acest timp, protestatarii au scandat "Nu pentru hoţi, legi pentru toţi", "Hoţii la închisoare, nu la guvernare!", "În democraţie hoţii stau la puşcărie", "PSD, partid de hoţi, nu ne-ai cumpărat pe toţi", "M-am săturat să fiu furat", "Iaşul nu se lasă, hai ieşiţi din casă", "Legile voastre, nişte dezastre".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.