Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iată ce va conține noul număr al Charlie Hebo

charlie

Intrebat la postul FranceInfo daca vor exista caricaturi cu Mahomed in viitorul numar al revistei, care va aparea miercuri, avocatul revistei satirice a raspuns: "In mod evident. Nu vom ceda deloc, altfel nimic nu ar mai avea sens".

"Noi ironizam elemente ale societatii noastre - politicieni, religii, aceasta este starea de spirit", a argumentat Malka.

Numarul de miercuri, "al supravietuitorilor", va avea un milion de exemplare si va fi editat in 16 limbi, a precizat jurnalistul Patrick Pelloux.

Atacul comis pe 7 ianuarie la sediul revistei satirice Charlie Hebdo s-a soldat cu 12 morti si 11 raniti. Printre victime se numara directorul publicatiei, Stéphane Charbonnier (Charb), si alti trei cunoscuti caricaturisti - Jean Cabut (Cabu), Bernard Verlhac (Tignous) si Georges Wolinski (Wolinski). Atacul a fost revendicat si de reteaua terorista sunnita Stat Islamic in Irak si Siria si de organizatia Al-Qaida in Peninsula Arabia.

Revista satirica Charlie Hebdo s-a remarcat de-a lungul timpului prin ironizarea Profetului Mahomed si a altor elemente religioase, în principal islamice, publicatia primind, ca reactie, o serie de amenintari teroriste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.