Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Icoanele argintate Valenti – cadouri de suflet cu ocazia sărbătorilor de iarnă

icoana

Sărbătorile reprezintă prilejul ideal de a le oferi celor importanţi pentru noi surprize alese şi cadouri de suflet. Însă, din multitudinea de cadouri pe care putem să le dăruim apropiaţilor noştri, icoanele se bucură de un statut aparte prin valoarea lor intrinsecă, semnificaţiile şi mesajul ce-l poartă. Din colecţia de cadouri pentru Crăciun Borealy, respectiv a celui mai bun magazin online de profil din România, icoanele argintate Valenti se disting prin fineţea realizării, prin nobleţea argintului cu care sunt placate şi prin emoţia ce o degajă fiecare reprezentare preţioasă made in Italy.

De ce e bine să oferim icoane în dar?

În primul rând, pentru că o icoană nu se cumpără pentru uzul propriu, ci se primeşte în dar. O icoană este mai mult decât o formă de artă, este o fereastră deschisă către cer, este o mărturisire a credinţei şi a dragostei pentru Dumnezeu şi este cu mult deasupra oricărei alte piese de decor. O icoană deschide orizontul unei case spre cele sfinte, spre contemplare şi rugăciune, este aproape de inimile credincioşilor are un rol protector asupra acestora.

Icoanele Valenti&co placate cu argint – simboluri preţioase ale spiritualităţii

Cu o tradiţie de aproape trei decenii în făurirea articolelor decorative din argint, brandul italian Valenti a devenit sinonim cu eleganţa clasică, luxul şi rafinamentul contemporan. Dincolo de accesoriile decorative semnate de prestigiosul producător italian, colecţia de icoane Valenti&co din oferta magazinului de cadouri Borealy impresionează prin abordarea modernă şi preţioasă a frumuseţii liturgice. Îmbrăcate în mantia nobilă şi purificatoare a argintului, icoanele Valenti&co sunt veritabile bijuterii spirituale ce reiterează, într-o abordare modernă şi cu măiestrie artistică, icoanele tradiţionale.

Cui oferim în dar icoane?

Cu o nepreţuită valoare intrinsecă şi spirituală, icoanele reprezintă cadouri fără egal ce pot fi dăruite oricărei persoane credincioase, indiferent de statutul, ocupaţia, genul sau vârsta acesteia. De asemenea, persoanele iubitoare de accesorii decorative de lux, înnobilate cu materiale nobile precum aurul sau argintul, făurite în designuri rafinate, vor saluta cu încântare frumuseţea şi valoarea icoanelor Valenti&co. Acestea sunt cadouri nepreţuite, perfecte pentru a fi dăruite cu prilejul marilor sărbători creştine de peste an, dar şi cu ocazia cununiilor religioase sau a botezurilor. Iată de ce Crăciunul, cu tot alaiul său de obiceiuri, bucurii şi emoţii, este ocazia ideală de a aduce în casele celor dragi un plus de lumină şi frumuseţe, prinse cu măiestrie în contururile unei icoane elegante - cadoul ce-şi va câştiga de îndată  locul specia în sufletul destinatarului său.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.