Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Idee inedita a USR Diaspora

pixabay.com
protest inedit
Românii din Republica Moldova, din toate colțurile lumii, vor vota în următoarea perioadă la două scrutine esențiale pentru democrație și viitorul fiecărui stat. Pe 1 noiembrie vor vota pentru alegerile prezidențiale din R. Moldova, iar pe 5-6 decembrie pentru alegerile parlamentare din România. Îi încurajăm pe toți cei care dețin dublă cetățenie să-și exercite dreptul la vot, respectând normele sanitare din țara gazdă.
Cetățenii Republicii Moldova care locuiesc în străinătate pot vota cu buletinul de identitate valabil cu fișa de însoțire și cu pașaportul valabil sau expirat.
USR PLUS a promovat permanent un mesaj de susținere a forțelor pro-europene din Republica Moldova, forțe care pot aduce Moldova mai aproape de România și Uniunea Europeană.
Putem schimba clasa politică prin implicare și, mai ales, prin participarea activă la vot. De aceea, vă îndemnăm să mergeți la vot și să spuneți și românilor din Republica Moldova să meargă la vot pe 1 noiembrie, amintindu-le că dacă au și cetățenia României o pot face și pe 5-6 decembrie.
Scrie USR Diaspora pe pagina de facebook

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.