Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Idei de cadouri de Crăciun pentru adolescenți

Evomag
cadou de craciun

Adolescența este vârsta la care auzim adesea cuvinte precum „plictiseală” sau „Nu-mi place” din partea copiilor noștri. Alegerea unui cadou de Crăciun devine, așadar, mai dificilă. La urma urmei, vremurile în care era suficient să cumpărăm o jucărie nouă sunt demult apuse. Deci, ce să alegem? Puteți găsi câteva sfaturi în rândurile următoare.

1. Tehnologia nu dă greș niciodată

Adolescenții din ziua de astăzi sunt mult mai familiarizați cu lumea computerelor, telefoanelor mobile și gadgeturilor decât adulții. Dacă doriți să îi faceți fericiți, alegeți un telefon nou cu o cameră foto performantă sau o tabletă nouă. Nu uitați de accesorii precum husă și folie de protecție pentru a rezista cât mai mult timp ca noi. Pentru cei care preferă jocurile pe computer, un joc PC nou sau un scaun pentru gaming confortabil vor fi cu siguranță cadoul potrivit. Și aproape fiecare adolescent va aprecia căștile de calitate. Cu acest cadou după cum se spune veți prindem doi iepuri dintr-o lovitură - va fi liniște în casă și copilul vostru poate asculta ce muzică dorește.

2. Pentru îngrijirea părului și a corpului

Pentru fetele aflate la vârsta adolescenței aspectul fizic este foarte important. Așadar vor fi încântate să regăsească sub pomul de Crăciun un uscător de păr nou, un ondulator sau o placă de îndreptat părul. Pentru o piele perfect netedă, fără fire de păr nedorite, puteți cumpăra un epilator sau un aparat de ras. Nu uitați de pachetul cadou cu produse cosmetice pentru corp și păr. Ar trebui să conțină o cremă de față în funcție de tipul pielii, loțiune de corp, șampon hrănitor și antiperspirant sau deodorant. Doriți să se simtă specială? Dăruiți-i un parfum.

content-image

Sfatul nostru: De unde puteți cumpăra telefoane mobile, tablete și aparate pentru îngrijirea corpului? În magazinul Evomag veți găsi toate acestea și în plus, dacă folosiți și un voucher Evomag veți economisi la cumpărături. Aparate pentru îngriirea părului sau aparate de ras puteți găsi și în magazinul Ideall.ro iar dacă veți aplica un voucher Ideall la cumpărături nu veți regreta.

3. Articole fashion pentru toată lumea

Un hanorac nou, blugi, tricou, bluză sau geacă - acestea sunt doar câteva idei de cadouri de Crăciun pentru adolescenți pe care ar trebui să le luați în considerare. Dar gusturile adolescenților se schimbă de la o zi la alta. Ce le-a plăcut ieri s-ar putea să nu le mai placă astăzi. Prin urmare, țineți cont de ce le-ar face plăcere să poarte chiar acum. Atenție la mărimea unor piese - în prezent se poartă, în special îmbrăcăminte supradimensionată. Prin urmare, va trebui să alegeți un hanorac sau un pulover călduros mai mare.

4. Accesorii pentru orice ținută

Puteți completa ținuta cu accesorii de modă trendy. Pentru iarnă puteți alege o eșarfă sau un fular călduros, mănuși și căciulă. Nu trebuie să vă faceți griji că nu va dori să o poarte, căciulile sunt acum foarte la modă. Fetele vor arăta foarte bine cu o bentiță călduroasă. Pentru toate lucrurile de care are nevoie atunci când merge în oraș sau la ora de sport, puteți alege o geantă de umăr sau un rucsac.

5. Ceva și pentru pasiunile lor

Adolescenții au multă energie și adoră sportul. Fie că preferă să petreacă timpul la fotbal, ciclism, hochei, tenis sau la sală, un echipament sportiv nou sau accesorii sport potrivite vor fi un cadou grozav de Crăciun. Pentru fete puteți alege spre exemplu o pereche de patine noi iar pentru băieți o trotinetă freestyle. Preferă să petreacă timpul în natură? Investiți într-un sac de dormit sau cort nou sau alte accesorii de camping, precum un rucsac sau chiar un termos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.