Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Idilă fierbinte: Un vârstnic de 83 de ani l-a amenințat cu pistolul pe un tânăr de 23 de ani, din cauza unei chiriașe

pistol

Scene de gelozie la Arad, unde un vârstnic de nu mai puțin de 83 de ani l-a amenințat cu pistolul pe un tânăr de 23 de ani. Totul s-a petrecut din cauza unei chiriașe. Jandarmii au fost chemați la fața locului să aplaneze conflictul. Iată toate detaliile de la Jandarmeria Arad:

"Un bărbat de 83 de ani a amenințat cu pistolul pe unul de 23 de ani, din gelozie. Ieri, în municipiul Arad, prin apel la 112, jandarmii au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui conflict. Ajunși la fata locului, jandarmii au constatat că este vorba despre doi bărbați, unul în vârstă de 83 de ani, iar celălalt de 23, între care pornise un conflict pe fondul geloziei pentru o femeie de 30 de ani.

Bărbatul de 83 de ani a adresat injurii celui mai tânăr, dar și iubitei acestuia, amenințându-i, chiar pe stradă, cu un pistol pe care îl avea asupra sa, ascuns în haină. În urma verificărilor s-a constatat că pentru o perioadă mai lungă de timp femeia fusese chiriașa bărbatului de 83 de ani. Jandarmii au confiscat pistolul și încărcătorul, care conținea 5 cartușe, predându-le polițiștilor în vederea continuării cercetărilor. Pe numele bărbatului de 83 de ani au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de amenințare".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.