Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iertarea nu-i pentru oricine! ÎPS Teodosie îi dă în judecată pe călugărul Cristin Călin și îi cere 100.000 de euro daune morale!

teodosie radio dobrogea

Iertarea nu e pentru oricine! Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, nu se joacă atunci când vine vorba de reputația sa. Acesta l-a dat în judecată pe pretinsul călugăr Cristi Călin, care săptămânile trecute a scandalizat întreaga țară cu acuzațiile sale privind orgiile de tip homosexual la care, acuză el, participă înalții prelați din România. Pe lista celor acuzați se află și ÎPS Teodosie, care a decis să nu lase scandalul să se stingă de la sine.

„ÎPS Teodosie a sesizat instanța de judecată cu privire la calomniile și defăimarile aduse de către “călugarul Călin” atât ÎPS, dar și Arhiepiscopiei Tomisului. Acțiunea vizează și obligarea “călugarului” la plata de despăgubiri care, dacă vor fi admise și recuperate, vor fi donate bisericii”, spune avocatul Adrian Cuculis, potrivit Adevarul. Suma cerută de ÎPS Teodosie e una destul de piperată, nu mai puțin de 100.000 de euro fiind solicitați cu titlu de daune morale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.