Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ies la iveală informații explozive despre monstrul din Caracal - Un martor audiat de DIICOT rupe tăcerea: Dincă era urmărit de procurori încă din ianuarie

gazetanoua
Gheorghe Dinca

Un martor a declarat la România TV că Gheorghe Dincă era urmărit de procurori încă de la începutul anului 2019. Bărbatul intervievat a fost audiat de DIICOT pentru că i-a vândut un telefon criminalului de la Caracal în luna ianuarie a acestui an.

"A venit Poliţia aici şi m-a invitat la DIICOT. M-am dus acolo, am dat declaraţie, m-au întrebat de un telefon Nokia. Domle nu-mi aduc aminte de acest telefon Nokia. Îmi aduc aminte că am avut două telefoane Alcatel micuţe, cu butoane, şi unul cu butoane mai mari pentru nevăzători", şi-a început martorul povestea. El a subliniat că totul s-a petrecut înainte de izbucnirea scandalului de la Caracal.

Prognoza METEO - Meteorologii anunță vreme caniculară în următoarele zile. Când vor începe ploile

"Cei de la DIICOT spuneau că s-ar fi găsit numărul meu de telefon în acel telefon. Şi am spus, domle nu contest că, în general, aşa procedez îmi pun şi eu cartela acolo, dar nu reţin", şi-a continuat martorul povestea. "Mi-au arătat poze cu Dincă. Deci am realizat după aceea, când am văzut la televizor ştirile. Acel telefon al meu ar fi fost cumpărat de acel Dincă", a mai spus martorul, pentru România TV.

Bărbatul a explicat că a fost chemat pentru prima oară la audieri la DIICOT pe acest subiect în luna ianuarie a acestui an, deci cu mult timp înainte de izbucnirea scandalului de la Caracal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.