Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon nu mai vine în România cu copilul: Procurorii au pus presiuni și au persecutat medicii care au eliberat prescripția pentru reabilitate

Inquam Photos / Andrei Mardari
Igor Dodon

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că el și familia lui au decis să renunțe la deplasarea planificată pentru 28 ianuarie în România. Totul a pornit după ce magistrații CSJ i-au permis lui Dodon să plece pentru nouă zile în România, transmite Știri.md.

"Este știut că judecătorii mi-au permis, în perioada 28 ianuarie 2023 - 5 februarie 2023, să mă deplasez în România pentru a însoți copilul nostru mezin la tratament de reabilitare (documentul se anexează). Mâine, 28 ianuarie, la prima oră era planificată plecarea noastră.

Din cauza interdicției din partea procurorului pe caz ca soția să ne însoțească, dar și a presiunilor și persecutărilor la adresa medicilor care au eliberat prescripția pentru reabilitate, am decis să renunțăm la această deplasare. Vom căuta soluții alternative de tratament în țara noastră.

Renunțăm la deplasarea cu scop medical în țara vecină pentru a stopa presiunile inumane în adresa medicilor de la Chișinău, dar și asupra membrilor familiei mele.

Nu doresc să aibă probleme suplimentare unul dintre procurorii pe caz, care a avut o poziție neașteptată, umană, a înțeles importanța sănătății copilului și nu a avut obiecții față această deplasare. La fel, nu trebuie ca regimul să persecute judecătorii care au acceptat plecarea la tratament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.