Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Igor Dodon se plânge că occidentul închide ochii la ilegalitățile Maiei Sandu: Au sprijin deplin pe fundalul conflictului din Ucraina

„Occidentul, pe fundalul conflictului din Ucraina, sprijină orice nelegiuire a Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, și a partidului său de guvernământ pentru a-i menține la putere”. Declarația a fost făcută de fostul președinte al țării Igor Dodon, pentru TASS.

„Președintele Maia Sandu și Partidul Acțiune și Solidaritate au sprijin deplin din partea Occidentului, iar pe fundalul conflictului din Ucraina închid ochii la orice nelegiuire a conducerii. Nicio altă guvernare nu a beneficiat de o asemenea „permisivitate” inclusiv guvernele care au format coaliții de partide pro-europene cu sprijinul UE și SUA în ultimii 10 ani”, a spus Dodon, transmite unimedia.info.

Acesta consideră că „Occidentul beneficiază de cursul antirusesc urmat de autoritățile moldovenești contrar intereselor populației țării”.

Pentru aceeași publicație, Dodon a declarat că „Moldova a avut ocazia să negocieze cu Gazprom un preț favorabil”.

„A fost posibil să negociem cu Gazprom și să încheiem un contract pe termen lung la un preț fix, benefic atât pentru economia noastră, cât și pentru consumatori. Acesta ar putea fi un preț de 250-300 de dolari la 1.000 de metri cubi, care este de câteva ori mai ieftin decât cumpărăm noi acum pe piețele spot”, a spus Dodon.

Tot acesta a menționat că partidele de opoziție din Republica Moldova trebuie să își unească forțele pentru a obține demisia autorităților și organizarea de alegeri anticipate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.