Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IGPR: Peste 1.500 de polițiști acționează în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

facebook.com
politia

Peste 1.500 de polițiști se află, joi dimineață, în zona trecerilor la nivel cu cale ferată pentru a preveni eventualele accidente. În primele 9 luni ale acestui an, în zona barierelor de cale ferată au fost înregistrate 30 de accidente cu 16 morți, potrivit Agerpres.

În cursul dimineții de joi, Poliția Română, prin Direcția de Poliției Transporturi, desfășoară o acțiune la nivel național, pentru prevenirea evenimentelor produse în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

Citește și: Accident GRAV - Trei copii au fost răniți, ce mașina în care erau, condusă de o tânără beată, s-a răsturnat

„Timp de 6 ore, peste 1.500 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică vor acționa atât în zona trecerilor la nivel cu calea ferată semnalizate cu mijloace automate, cât și a celor semnalizate doar cu indicatoare rutiere, pentru creșterea siguranței călătorilor. De asemenea, pe parcursul acțiunii polițiștii realizează și o inventariere a trecerilor la nivel cu calea, urmând ca riscurile identificate să fie comunicate tuturor factorilor responsabili cu siguranța transporturilor”, informează reprezentanții IGPR.

Echipele vor acționa în zona a 500 de treceri. În activități, alături de polițiști sunt angrenați jandarmi și polițiști locali.

În primele 9 luni ale anului 2019, au fost înregistrate 30 de accidente în zona trecerilor la nivel cu calea ferată soldate cu 16 morți, 13 persoane rănite grav și 30 rănite ușor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.