Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IGPR: Peste 500 de poliţişti asigură ordinea publică şi siguranţa rutieră la manifestările din această perioadă

renasterea.ro
politisti

Peste 500 de poliţişti asigură ordinea publică şi siguranţa rutieră la manifestările publice din această perioadă, prilejuite de Ziua Armatei României şi de sărbătoarea Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, a anunţat, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR). 

"Până pe 29 octombrie, la nivel naţional vor avea loc 50 de manifestări comemorative şi activităţi cultural artistice, în 22 de judeţe şi în Capitală, la care se estimează participarea a peste 75.000 de persoane. În Bucureşti, poliţiştii se vor ocupa de fluidizarea traficului rutier în zona adiacentă Catedralei Patriarhale şi a celorlalte obiective din programul manifestărilor religioase, pe traseul de desfăşurare a procesiunii şi în zona adiacentă lăcaşurilor de cult cu afluenţă mare de public", se arată într-un comunicat al IGPR transmis AGERPRES

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii mai au în vedere combaterea cerşetoriei, vagabondajului şi a comerţului ambulant neautorizat, depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care afectează climatul de siguranţă publică. Vor fi luate, totodată, măsuri de prevenire a înşelăciunilor, acostărilor de persoane, furturilor din poşete, buzunare sau autoturisme. 

"Poliţia Română le recomandă celor aflaţi la eveniment să fie atenţi în locuri aglomerate şi să păstreze banii şi telefonul în compartimentele interioare ale hainei, niciodată în buzunarele din spate ale pantalonilor. Conducătorilor auto le recomandăm să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri care supraveghează circulaţia pentru prevenirea aglomerărilor şi blocajelor rutiere, precum şi a accidentelor de circulaţie", se mai menţionează în comunicat.

Citeşte şi: SCANDAL la un colegiu din Cluj Napoca după Balul Bobocilor. Şcoala vrea anchetă, inspectoratul şcolar se spală pe mâini:'A fost un eveniment privat' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.