Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IGSU: 10 judeţe afectate de vremea rea: Copaci doborâţi de vânt şi curţi inundate

radiounirea.ro
autospeciale ISU

Zece judeţe şi Bucureştiul au fost afectate miercuri seara de fenomenele meteorologice periculoase, informează IGSU. Până la ora 21,00, efecte ale fenomenelor meteo au apărut în 17 localităţi din Alba, Cluj, Gorj, Hunedoara, Ilfov, Mehedinţi, Prahova, Sălaj, Vaslui şi Vâlcea.

Majoritatea cazurilor au vizat intervenţii locale pentru îndepărtarea arborilor căzuţi pe domeniul public sau evacuarea apei din curţi. Potrivit IGSU, în Capitală, pompierii au acţionat pentru îndepărtarea a 8 copaci căzuţi de carosabil, autoturisme sau linii electrice.

În judeţul Ilfov s-a acţionat pentru extragerea apei din 4 subsoluri şi pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil. De asemenea, în oraşul Târgu Cărbuneşti, din judeţul Gorj, au fost doborâţi de vânt un stâlp de telefonie, un element de construcţie (pe carosabil) şi mai mulţi arbori, fiind avariate 7 autoturisme. Circulaţia rutieră a fost afectată temporar din cauza unor copaci căzuţi pe carosabil (DN64) în judeţul Vâlcea şi a unui panou publicitar în municipiul Deva, din Hunedoara, conform Agerpres. În comuna Chinteni, judeţul Cluj, au fost afectate din cauza vântului puternic cinci acoperişuri de locuinţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.