Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IGSU anunță că 200.000 de combinezoane și 300.000 de mănuși vor ajunge la echipajele care luptă în prima linie

cdnuploads.aa.com.tr
coronavirus

Alte peste 200.000 de combinezoane și 300.000 de mănuși vor ajunge în perioada următoare la echipajele care intervin în prima linie pentru combaterea pandemiei generată de COVID-19, anunță, marți, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

„Echipamentele de protecție au venit în țară încă de ieri (luni - n.red.) și au fost achiziționate din Coreea de Sud și Malaezia de statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19”, arată sursa citată.

Citește și: Vor începe să se audă zgomote de cătușe la CFR? Corpul de Control al prim-ministrului a trimis un raport la DNA .

Distribuirea echipamentelor de protecție va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea IGSU, iar cu sprijinul inspectoratelor județene pentru situații de urgență, echipamentele vor fi alocate, în funcție de nevoi, personalului medical din Ministerul Sănătății, Ministerului Apărării Naționale și echipajelor operative ale Ministerului Afacerilor Interne, menționează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.