Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan laufer anunță cine s-a mai înscris în formațiunea sa politică, Platforma Social Liberală

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ilan Laufer

Fost ministru în guvernarea PSD, Ilan Laufer, co-fondator al Platformei Social Liberale, anunță, pe pagina sa de socializare, cine s-a mai înscris în formațiunea politică.

"Echipa PSL Arad primește întăriri importante. Vasile Pacșa, fost vicepreședinte al organizației județene ALDE, s-a alăturat Platformei Social Liberale împreună cu Tiberiu Dekany, din aceeași organizație, care va coordona secretariatul general al organizației noastre județene.

Citește și: Avocatul lui Dragnea răstoarnă situația, după ce Înalta Curte a respins eliberarea fostului lider PSD: Mai există cereri

Vasile este unul dintre oamenii de afaceri de succes ai Aradului, un performer la nivel internațional care și-a dus afacerea în toate colțurile lumii. Ne bucurăm să-l avem alături și îl asigurăm de susținerea liderilor PSL.

Platforma Social Liberală își propune să devină vocea businessului românesc în Parlamentul României. Suntem o formațiune deschisă către toți liderii care se unesc în jurul proiectului de țară România 10 în 10", a scris Ilan Laufer, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.