Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer, co-președinte PSL: Domnule Președinte Klaus Iohannis, va rog să anunțați prelungirea cu încă 30 de zile a stării de urgență în România

Facebook
Ilan Laufer

Co-președintele Platformei Social-Liberale (PSL), Ilan Laufer, îi cere președintelui Klaus Iohannis să anunțe de pea cum preșungirea Stării de urgență pe tot teritoriul României pentru a de posibilitatea sectorului economic privat să beneficieze de Certificatele de situații de urgență.

”Domnule Președinte Klaus Iohannis, va rog să anunțați prelungirea cu încă 30 de zile a stării de urgență în România. În caz contrar, Ministerul Economiei nu va avea timp suficent să adopte și să implementeze măsura prin care IMM-urile romanesti vor avea acces la CERTIFICATELE DE SITUAȚII DE URGENȚĂ (CSU).

50% din IMM-urile românești riscă să dispară dacă nu vor avea credite garantate și dobânda suvenționată de stat în aceasta teribilă criză provocată de Coronavirus.

CERTIFICATELE DE SITUAȚII DE URGENȚĂ pot fi emise atâta timp cât este declarată starea de urgență în România, iar procedura nu poate fi adoptată și implementată mai repede de 20 de zile. Prin urmare, este absolut necesară anunțarea prelungirii stării de urgență din partea președintelui Klaus Iohannis., susține Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.