Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii Platformei Social-Liberale: Ne confruntăm cu un gest de lașitate, de lipsă de bărbăție, de evitare a asumării fără precedent în România!

Facebook
PSL Ilan Laufer Alexandru Coita

Ne confruntăm cu un gest de lașitate, de lipsă de bărbăție, de evitare a asumării fără precedent în România! Ludovic Orban intră în istorie urât, arată că nu înțelege nimic din nevoile acestui popor. Ziua de azi este echivalentul Ordonanței 13 pentru PNL!, susțin liderii Platformei Social-Liberale (PSL) într-o comunicare comună remisă presei.

Ilan Laufer: “Este nevoie urgent de un guvern de uniune națională, format din cei mai competenți specialiști, care să asigure că ieșim cu bine din această criză și că ne salvăm economia în acest moment în care piețele globale sunt în cădere liberă”

Alexandru Coita: “Eu, co-președintele Laufer, precum și toți colegii noștri din PSL, oameni serioși, responsabili și competenți, suntem pregătiți să facem pasul în față și să intrăm în teren. Ne punem la dispoziția României și suntem disponibili să contribuim în orice fel, cu toată expertiza, energia și puterea noastră pentru a scoate România din situația în care se află astăzi”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.