Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer, la a doua ediție a conferințelor Smart Start SUA din Timiș

Inquam Photos / Alberto Grosescu
Inquam Ilan Laufer

Ilan Luafer, consilierul onorific al premierului Viorica Dăncilă, a participat la Timiș la a doua ediție a Smart Start USA.

Citește și: Damen Mangalia începe construcția unei nave pentru căutarea și recuperarea de diamante de la mare adâncime

„Mediul de afaceri din Timiș - pe traseul roadshow-ului Smart Start USA. A doua editie a conferințelor “Smart Start USA – Soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești” a ajuns, astăzi, la Timișoara.

Comunitatea de business timișoreană a avut posibilitatea să afle de la Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul programului, oportunitățile concrete de a dezvolta afaceri pe piața americană, precum și ultimele informații despre programul si înscrierea în platforma Smart Start USA.

La evenimentul organizat la Universitatea de Vest din Timișoara au participat peste 100 de antreprenori,bucurându-se de implicarea totală a directorului executiv  AIMMAIPE Timișoara Adrian Pășcuță și a Universității de Vest din Timișoara.

Smart Start USA este șansa reală a antreprenorilor români de a depăși granițele române și europene și de a intra pe o piață cu foarte multe posibilități de dezvoltare, rămânând singurul program privat din România care contribuie concret la dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite. Smart Start USA sprijină dezvoltarea sectoarelor economice prioritare pentru exporturile românești, internaționalizarea companiilor autohtone, precum  și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane”, se arată într-o postare făcută de Ilan Laufer pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.