Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer sare în ajutorul firmelor lovite de criză: 'Am decis să aloc toate resursele programului Smart Start USA'

Facebook
Ilan Laufer

Ilan Laufer, fost ministru pentru Mediul de Afaceri şi actual copreşedinte al Platformei Social-Liberale, anunță pe Facebook că vrea să ajute firmel lovite de criza de coronavirus.

"Am decis sa aloc toate resursele programului Smart Start USA pentru susținerea firmelor romanesti lovite de criză. Am lansat astăzi programul național de informare și îndrumare gratuită Primajutorimm.ro și linia verde 0800 080 112

Citește și: Ministrul Finanțelor: ‘Să știți că avem timp de reforme. Bineînțeles, că aparatul public este ineficient’

Primajutorimm.ro este un serviciu care oferă informații și îndrumare gratuită pentru toate firmele românești afectate de criză. Orice antreprenor ne poate contacta printr-un simplu telefon la numărul verde 0800 080 112 pentru a afla cum poate accesa facilitățile disponibile în această perioadă. Prin initiativa Prim Ajutor IMM ne propunem să salvam cât mai multe companii românești care vor apela la noi în această perioadă.

Epidemia de Coronavirus a generat o criză economică fără precedent în ultimele decenii. Trebuie să ne concentrăm toate eforturile pentru a ajuta firmele afectate să absoarbă cât mai bine șocul generat de efectele epidemiei.

Citește și: Producătorii de medicamente: Rugăm populația să renunțe la obiceiul de a stoca medicamente, oricare ar fi acestea .

Programul este creat de specialiștii echipei noastre, alături de experți recunoscuți, prin care vom fi permanent la dispoziția IMM-urilor care au nevoie de sustinere in aceasta perioada. Din echipă mai fac parte Alexandru Coita, fost secretar de stat, economist și diplomat, Radu Lupaș, antreprenor la nivel internațional, Silvia Uscov, cunoscut avocat, împreună cu o echipă de consultanți cu experiență în consultanță pentru IMM-uri din România", a scris Ilan Laufer, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.