Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer: Turul Romaniei `Acum ori niciodată` merge mai departe! România are nevoie de oameni cu viziune și determinare

Facebook
Ilan Laufer

Președintele Platformei Social-Liberale (PSL), Ilan Laufer, anunță că Turul României ”Acum ori niciodată” a intrat în a doua saptamana și deja a trecut prin multe din județele țării:

”Turul României “Acum ori niciodată” a intrat în a doua săptămână.

Prima săptămână s-a încheiat cu succes, am avut opriri importante la Buzău, Prahova, Ilfov, București, Giurgiu, Constanța, Teleorman, Dâmbovița, Argeș, Călărași, Ialomița, Brăila, Tulcea, Galați, Vrancea, Bacău, Vaslui, unde am fost întâmpinați de liderii și viitorii candidați ai organizațiilor PSL, oameni asumați și dornici de a contribui la schimbarea în bine a țării.

Dezbateri deschise și dinamice pe care le-am avut în fiecare județ, ne dau puterea de a continua cu entuziasm acest tur, fiind convinși că proiectul nostru are un impact foarte puternic, reușind să atragă oameni minunați, implicați și care vor cu adevărat să lupte pentru reconstrucția României.

Liderii și viitorii candidați din toată țara, ne dau toate motivele să fim încrezători în puterea lor de a aduce o contribuție semnificativă la realizarea proiectului nostru pe care, împreună, ni l-am asumat.

Astăzi am avut întâlnire cu echipa de la Iași și în acest moment suntem în drum spre Botoșani. Prin simpla noastră prezență alături de oamenii noi care au curajul să facă pasul spre politică, vom demonstra că oricare dintre cei care vin spre noi, vor avea șansa reală să își facă vocea auzită, ideile valorificate și proiectele realizate!

Acum mai mult ca oricând, România are nevoie de oameni cu viziune și determinare care să facă un pas în față în politică.

Te așteptăm alături de noi!”, anunță Ilan Laufer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.