Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase, o nouă ieșire controversată la adresa Serenei, înaintea finalei de la Wimbledon cu Halep: 'Cred că o ridicau cu macaraua'

serena williams

Ilie Năstase, 72 de ani, fostul mare tenisman român, a vorbit despre șansele Simonei Halep, 7 WTA și 27 de ani, de a triumfa în premieră la Wimbledon, anunță gsp.ro.

„Cred că Simona nu va avea un meci greu. Serena stă rău din punct de vedere fizic. Vorbeam cu Ion Țiriac, care este lângă Simona la Londra, că dacă o plimbă stânga-dreapta, Serena nu rezistă. Se mișcă greu.

Simona Halep, obligată să învingă istoria! Gigi Becali pune presiune: 'Am o oftică mare pe Serena. Vreau să fie bătută măr'

Am văzut-o și cu Strycova. Era să cadă. Cred că o ridicau cu macaraua. E momentul să câștige și România un trofeu la simplu la Wimbledon, dacă eu n-am putut”, a declarat Ilie Năstase pentru Libertatea.

Ilie Năstase a jucat de-a lungul carierei cinci finale la Wimbledon, două la simplu, una la dublu masculin și două la dublu mixt. A câștigat trei dintre ele, toate la dublu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.