Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase, REȚETA SUCCESULUI în Fed Cup - Ce jucătoare VALOROASĂ ar aduce victoria

ProMotor
Ilie Nastase

Ilie Năstase a analizat întâlnirea dintre Cehia şi România, din Fed Cup, în urma căreia echipa lui Florin Segărceanu s-a calificat în semifinale.

Năstase susţine că va fi greu cu Franţa, că Sorana Cîrstea ar fi avut loc în echipă, dar şi că Simona Halep nu se mai află sub acea presiune mare, precum în momentul în care se afla pe primul loc mondial. După superba victorie a echipei de Fed Cup a României de la Ostrava, 3-2 cu Cehia, s-a ştiut din start că, pentru echipa lui Florin Segărceanu, urmează o nouă deplasare, în Franţa. Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată în istorie, la Cleveland, în 1976, în Statele Unite, pe teren neutru, fiind imposibilă stabilirea automată a viitoarei gazde: "Franţa are o echipă, două, dar jucând în deplasare e greu. Şi la România – Cehia aţi văzut, că a fost greu. E puţin diferit să joci la Fed Cup, e altă atmosferă, sunt două zile când joci împreună cu altcineca, joci în echipă, presiunea e mai mare. Normal, după cum joacă Simona azi, şi cum joacă fetele. Buzărnescu nu a jucat rău cu acea fată. Dacă dădea drumul puţin jocului... eu aş băga-o şi pe Buzărnescu, dacă aş fi în locul lui Segărceanu. Cîrstea era o jucătoare în plus. Sigur, are altă gândire, iar acum joacă probabil numai la turnee", a declarat Ilie Năstase, la ProSport Live, conform Mediafax.

Citește și: Victor Ponta, BOMBĂ cu CEAS - Anunță suspendarea finanțării de la stat pentru partide: 'Bugetul pe 2019 e un fake'

Fostul lider mondial a vorbit şi despre Simona Halep, dar şi despre importanţa meciurilor de dublu: "Nu cred că e mai important Fed Cup pentru Simona. Important e să meargă sopre mai multe titluri de Grand Slam. Presiunea aia nu mai e, trebuie să se concentreze pe Grand Slam-uri.

Din păcate, mă uit şi la băieţi, şi la fete. Cei mai buni nu se bagă şi la dublu. Pe vremea mea era diferit. E singura dată când poţi să te antrenezi în astfel de meciuri, mai poţi da o scurtă, maif aci ceva. Cei din timpul meu făcea asta, la dublu şi la dublu mixt. Nu mai e posibil", a adăugat fostul număr unu mondial, la ProSport LIVE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.