Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase, decizie RADICALĂ după scorul MIC de la europarlamentare: 'M-am gândit foarte bine şi e timpul să mă retrag definitiv din politică'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ilie Nastase

Fostul tenisman Ilie Năstase, fost candidat din partea UNPR la alegerile din 26 mai pentru Parlamentul European, îşi anunţă vineri ieşirea definitivă din politică.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, DEZLĂNȚUIT total la adresa lui Klaus Iohannis: 'România are la Cotroceni un trântor solemn, un politician - creație de laborator'

”Buna tuturor. Am lipsit o vreme - mi-am luat putin timp dupa alegeri. M-am gândit foarte bine şi e timpul să mă retrag definitiv din politică. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi corespondat cu mine. Numai gânduri bune vouă şi celor dragi vouă! La revedere! Cu drag, Ilie”, este mesajul lui Ilie Năstase.

În vârstă de 72 de ani, Ilie Năstase a fost candidat la Primăria Capitalei din partea PDSR, în 1996 şi senator PSD-UNPR-PC în legislatura 2012 - 2016.

La alegerile pentru PE de anul acesta, a candidat pe prima poziţie a listei UNPR, partid care nu a obţinut pragul necesar pentru a avea reprezentanţi în legislativul european.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.