Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase, mesaj pentru Simona Halep înainte de Roland Garros: 'Nu ai ce să faci'

http://www.gsp.ro/
Simona Halep Ilie Năstase

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat că jucătoarea Simona Halep (n.r. 4 WTA) este una dintre favoritele la câștigarea turneului Roland Garros, programat în perioada 28 mai - 11 iunie, la Paris.

"Cred că sunt mai multe favorite acum la Roland Garros, nu e una singură. Chiar dacă nu câștiga la Madrid, Simona era oricum favorită la Roland Garros", a spus fostul tenisman.

Citește și: IMAGINI EXPLICITE Filme PORNO într-o instituție PUBLICĂ / VIDEO

Ilie Năstase a adăugat că Simona Halep își va face un control medical amănunțit pentru a vedea cât de gravă este accidentarea la glezna dreaptă suferită, duminică, în timpul finalei turneului de la Roma, pierdută în fața Elinei Svitolina (Ucraina).

"Simona s-a întors în țară să își facă un examen medical la picior să vadă ce are. Dar numai ea știe cât de gravă e accidentarea. Am văzut că setul trei (n.r. — al finalei turneului de la Roma) nu a putut să-l joace, dar mai are o săptămână să se odihnească. Nu știu dacă a riscat jucând totuși să joace în setul ăla. Ea știe cât de grav era la momentul acela. Probabil că nu poate să se antreneze 100 la sută. Dar se întâmplă, când te accidentezi nu ai ce să faci", a afirmat Ilie Năstase, prezent, luni, la conferința de presă organizată cu ocazia lansării celei de-a șasea ediții a unui turneul internațional de tenis rezervat copiilor sub 14 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.