Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase pune PAIE PE FOC în scandalul momentului în tenis: 'Și eu am jucat toată viața NU pentru România'

www.gsp.ro
Ilie Năstase

Ilie Năstase a vorbit despre scandalul pe care Marius Copil l-a provocat cu ultimele sale declarații despre tenisul din România. Florin Mergea a refuzat convocarea la echipa României de Cupa Davis în meciul pierdut contra Austriei, 1-4, iar scandalul pare să fi luat amploare. La fel și Marius Copil, care a avut o serie de comentarii dure.

"Să știți că și eu am jucat toată viața tenis nu pentru România, ci pentru mine, familia mea, antrenori și atât. Nu pot spune că mă gândeam la România când jucam tenis, de aceea nu-l critic în vreun fel.

Citește și: Calcule ESENȚIALE: Ce trebuie să facă Simona Halep la Turneul Campionilor pentru a intra în istoria tenisului

E adevărat că veneam cu mândrie la națională, dar erau alte vremuri, așa eram noi educați. Nu îi învinovățesc pe cei care vorbesc precum Copil", a declarat Ilie Năstase la Radio Sport 1.

"România nu m-a ajutat cu absolut nimic. Când eram junior, la 16 ani, tatăl meu plătea tot doar ca să pot participa pe tabloul principal, să nu mai joc în calificări. N-am fost ajutat cu nimic. Totul a fost obţinut pe barba mea şi cu ajutorul părinţilor mei. Dacă trăiam într-o ţară care m-ar fi ajutat total în carieră, atunci da, aş da şi eu înapoi României ceea ar merita", a spus Marius Copil pentru Telekom Sport TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.