Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase, reacție SPUMOASĂ după debutul Simonei Halep la Turneul Campioanelor: 'Noi, românii, avem talent!'

http://www.gsp.ro/
Simona Halep Ilie Năstase

Ilie Năstase (73 de ani) a reacționat pentru ProSport după victoria de excepție a Simonei Halep (28 de ani, 5 WTA) împotriva Biancăi Andreescu (18 ani, 4 WTA), scor 3-6, 7-6, 6-3, în primul meci de la Turneul Campioanelor, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Victor Ponta reacționează după decizia privind votul pentru Guvernul Orban: E blat între PSD și PNL

Năstase a catalogat partida drep una superbă și a spus că românca a făcut diferența prin experiență. Primul lider mondial din istoria tenisului a spus că meciul nu este edificator pentru a decide cine e mai in firmă în acest moment. Ilie Năstase vrea ca partida să se repede în finala competiției de la Shenzhen. A atras atenția asupra modului cum își va gestiona Simona resursele fizice pe mai departe, fapt pe care-l consideră cel mai important în momentul de față. ”Nu e edificator un astfel de meci pentru a spune cine e mai în formă acum. A fost o partidă superbă în care s-a văzut plusul de experiență al Simonei, dar mi-a plăcut mult și cum a gestionat Andreescu situațiile dificile.

Citește și: Neașteptat! Decizia luată de Rareș Bogdan .

Halep a recepționat foarte bine toate mesajele transmise de Cahill și asta s-a văzut pe teren. A căpătat și mai multă încredere în ea și a uzat-o pe Andreescu chiar pe punctele mai slabe. Simona nu s-a grăbit și a construit cu migală punctele, asta înseamnă o capacitate de reacție extraordinară. Eu cred că ele două se vor reîntâlni în finală, acolo se va da marea bătălie, eu asta îmi doresc. Cred că toți românii își doresc asta. La un astfel de turneu contează cel mai mult cum își vor valorifica resursele fizice. Andreescu are un viitor frumos în față, dar mai are multe puncte de îmbunătățit. Noi, românii, avem talent!”, a spus Ilie Năstase pentru ProSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.