Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase reacţionează după scandalul iscat de Simona Halep: Ce a spus Nasty la Paris

ilie nastase

Simona Halep a făcut scandal după meciul pierdut la Roland Garros în faţa Samanthei Stosur. Românca a fost extrem de nervoasă după meci şi a lansat o serie de acuzaţii dure la adresa oficialilor turneului de la Paris.

Aflat la Paris in calitate de expert TV, Ilie Nastase a vorbit pentru prima data despre conflictul aparut la meciul Simonei Halep din optimile de la Roland Garros, cu Samantha Stosur. Fostul mare jucător considera ca organizatorii au gresit in momentul in care au tratat diferit jucatorii, iar unii au fost pusi sa evolueze pe ploaie. "Marile probleme au fost la meciurile Simonei Halep si Agai Radwanska. Ar fi fost mai bine sa se incheie duminica. Oricum, nu cred ca e normal ca unii jucatori sa evolueze pe ploaie si altii nu. Ori joaca toti, ori niciunul", a spus Nastase, citat de Interia.

Citeşte şi: Veste fabuloasă pentru români: Astea sunt alimentele care te fac fericit

Ilie Nastase a explicat apoi modul in care a fost afectat jocul Simonei de conditiile meteo. "In conditii de umiditate, e un tenis total schimbat decat in conditiile normale. Jocul este mai incet, mingile sunt mai grele. Trebuie sa lovesti si mai puternic, sa fii ca Serena Williams. La meciul Simonei se vedea clar cum fiecare minge era foarte dificila pentru ea din acest motiv", a completat Nastase. Meciurile pe ploaie de la Roland Garros au tensionat lucrurile in randul jucatorilor. Simona Halep si Agnieszka Radwanska au acuzat o lipsa de respect intrucat exista riscul unor accidentari.

Detalii aici: Simona Halep lansează un ATAC FĂRĂ PRECEDENT după eliminarea de la Roland Garros

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.