Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINE ȘOCANTĂ Bărbatul care şi-a omorât concubina însărcinată i-a batjocorit și copilul de 2 ani: El a violat și o prietenă a femeii

catuse politie

Bărbatul de 50 de ani, din Dumitreşti, care şi-a omorât concubina însărcinată în noaptea de vineri spre sâmbătă este cercetat şi pentru maltratarea copilului acesteia, în vârstă de doi ani, bărbatul postând pe reţelele de socializare imagini cu băiatul încătuşat, potrivit agerpres.ro.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, poliţiştii au deschis dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

"În urma autosesizării, dar şi a unei sesizări primite la sediul IPJ Vrancea privind tratamentele la care ar fi fost supus un minor, în vârstă de circa doi ani, a fost deschis un dosar de cercetare penală. Acţiunile au fost întreprinse şi ca urmare a apariţiei pe o platformă de socializare a unor imagini în care apare minorul, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, la nivelul IPJ Vrancea fiind întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea", a precizat IPJ Vrancea.

Sâmbătă, în jurul orei 13,00, bărbatul a sunat la 112 sesizând faptul că o femei în vârstă de 32 de ani, concubina sa, însărcinată în luna a treia, nu se simte bine, dar echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a constatat decesul femeii.

Raportul preliminar de la Necropsie a evidenţiat că femeia suferise mai multe lovituri, iar poliţiştii au stabilit că aceasta fusese agresată de concubin în noaptea de vineri spre sâmbătă, precum şi în dimineaţa zilei de sâmbătă. Din cercetări a reieşit faptul că, în aceeaşi noapte, bărbatul a mai sechestrat şi violat o altă femeie, prietena concubinei sale, care venise în vizită la cei doi parteneri.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, care a fost arestat preventiv pentru omor calificat, avea antecedente penale, fiind eliberat din închisoare în anul 2017, după ce ispăşise o pedeapsă pentru omor.

Sâmbătă, copilul de doi ani al femeii ucise fost preluat de către reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea, ca urmare a sesizării poliţiei privind situaţia de risc în care acesta se afla.

.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.