Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imaginea ZILEI - Gheorghe Dincă a fost dus la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare

gazetanoua
Gheorghe Dinca

Gheorghe Dincă, suspectul în cazul Alexandrei, fata dispărută la Caracal, despre care există indicii că a fost ucisă, a fost dus, sâmbătă, la Tribunalul Dolj, cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de viol și sechestrare de persoane. În fața instanței, mai multe persoane protestează, conform Mediafax.

Citește și: CLEPSIDRA MORȚII Ce s-a întâmplat în cele 19 ore scurse între apelul la 112 și MOARTEA fetei ucise la Caracal

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani, a fost reținut, sâmbătă dimineața, pentru viol și sechestrare de persoane, dar nu și pentru crimă.

Cu puțin timp înainte de ora 14.00, suspectul a fost dus la Tribunal, cu propunere de arestare preventivă.

În momentul în care acesta a fost scos din duba Poliției, mai multe persoane, care așteptau în fața instanței, au început să protesteze, scandând împotriva bărbatului.

În casa lui Gheorghe Dincă, aflată la mică distanță de lacul în care intervin scafandrii, au fost găsite resturi umane și bijuterii ale unei fete de 15 ani Alexandra, dispărută în urmă cu două zile.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.