Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini cu tânăra directoare UCISĂ de soţ la grădiniţa pe care o conducea: Oamenii au fost șocați când au văzut cum arată / FOTO

facebook.com
Nicoleta Botan

O nouă crimă oribilă a îndoliat astăzi Capitala. O directoare de grădiniţă a fost înjunghiată la locul de muncă de fostul soţ. Abia la câteva ore după s-a aflat cine era: Nicoleta Botan. Un model de mamă, dar şi de femeie. La o simplă privire pe facebook se pot vedea postările şi mesajele incredibile pe care le dădea aceasta. Oamenii au fost șocați când au văzut cât de frumoasă era tânăra.

"Tăcerea este de aur...până când ai copii. Apoi tăcerea este suspectă", e unul dintre citatele preferate ale Nicoletei care a fost înjunghiată de fostul soţ în grădinița Funny Land, al cărei manager este. Aceasta avea o fetiță de trei ani și până să ajungă antreprenoare a lucrat ca vânzătoare într-un magazin.

Traian Băsescu, ieșire surprinzătoare: 'Mă alătur și eu străzii'

Nicoleta a combinat antreprenoriatul cu grija de copil și a simţit că se află pe drumul cel bun, având-o, conform smartandhappychild.ro pe fetița sa zilnic lângă ea, chiar dacă nu era deloc ușor să lucreze cu copilul agățat de gât sau să vorbească cu părinții în timp ce copilul urla în ureche.

„N-o să fac pe grozava și să zic că a fost sau este ușor! Deloc! Dar atunci când faci ceva ce îți place, faci din suflet, cu pasiune și știi că va fi bine”, spunea antreprenoarea.

Nicoleta provenea dintr-o familie modestă, visa, când era mică, să devină învățătoare sau profesoară de muzică, iar primul său job a fost cel de vânzătoare într-un magazin. Apoi, pe parcursul facultății, antreprenorul a mai avut o serie de joburi: operator recepție, operator call-center, supervisor call-center. Ultimii zece ani dinainte de Funny Land i-a petrecut activând în mobile marketing, un domeniu frumos, dar care nu a mai atras-o după nașterea fetiței.

Guvernul Dăncilă, negociat până în ultimul moment: Lista posibililor viitori miniștri (surse)

În 2008, antreprenoarea a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice, iar în 2011 a finalizat un master în Comunicare Managerială și Resurse Umane. Nicoleta consideră că fiecare experiență profesională a contribuit la evoluția ei și la omul care este astăzi, mai notează sursa citată. „Iubesc copiii și mi-am dorit mereu să lucrez cu ei sau pentru ei. Cineva acolo sus, a dorit ca eu întâi să trec prin alte încercări, să capăt experiență și apoi să mă concentrez pe activități ce implică copiii. Până să vină pe lume Ruxandra mea, am activat în mobile marketing (timp de 10 ani). După asta, am simțit că e momentul să fac o schimbare. Nu mă mai regăseam în domeniul în care lucrasem atâta timp deși îmi plăcuse foarte mult ce făceam”, povestea Nicoleta. A luat totul de la zero: investiții, pregătiri, calificări și cursuri specifice.

Ea a povestit că după primul an de experiență ca și „club pentru copii”, a decis să trecem la următorul nivel – creșă/grădiniță. „Acest lucru a venit cumva și din dorința de a oferi copiilor și părinților servicii pe care eu nu le-am regăsit în alte grădinițe, atunci când am căutat o grădiniță pentru fetița mea. Așadar, îmi doream o grădiniță unde să se ofere copiilor hrană cât mai sănătoasă, fără prăjeli, fără salamuri, fără pui îndopat cu hormoni, fără dulciuri cu zahăr”.

"E haos viata de adult si asta pentru ca nu mai copilarim asa mult...", mai scria Nicoleta Botan pe facebook. Din păcate, astăzi viaţa i-a fost luată de fostul soţ.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.