Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini cum numai în România poți vedea! O femeie face grătar lângă blocul în flăcări / Video

Foto oradesibiu.ro
incendiu gratar pompieri incendiu gratar

Un eveniment extrem de nefericit a avut loc, în prima de Paști, în municipiul Mediaș, în cartierul Gura Câmpului. Aproape o sută de persoane au fost evacuate dintr-un bloc, după ce a izbucnit un incendiu într-unul dintre apartamente. În timp ce salvatorii interveneau pentru a scoate din imobil toți locatarii, dar și pentru a stinge flăcările, o femeie a fost filmată în timp ce pregătea masa. Aceasta a fost surprinsă gătind la ceaun, chiar în vecinătatea blocului, de parcă în fața ei nu se petrecea o tragedie.

Pompierii sibieni au intervenit duminică pe strada Tineretului din Mediaș pentru a stinge un incendiu care a izbucnit într-o garsonieră dintr-un bloc. Salvatorii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială tip cisternă de alimentare cu apă, o autospecială pentru transport victime multiple, cu două echipaje SMURD, dar și cu o ambulanță SAJ. În timp ce o parte dintre pompieri lucrau pentru a lichida incendiul și pentru a limita efectele focului, alți salvatori scoteau zeci de persoane, printre care 25 de minori, din imobil.

Femeia făcea mâncare la ceaun lângă blocul în flăcări

În toată agitația și panica de la fața locului, o singură persoană era liniștită. O femeie a fost surprinsă în timp ce făcea mâncare, la ceaun, la câțiva metri de blocul care ardea. În fața ei pot fi observați pompierii care evacuau locatarii din imobil cu ajutorul unei scări.

Clipul video a fost publicat pe platforma TikTok, acolo unde a adunat o mulțime de reacții.

În ceea ce privește pagubele produse de incendiu, garsoniera din care a pornit focul a fost distrusă. De asemenea, au fost afectate de fum holul și casa scării. Trei adulți și doi minori, din cei 80 de oameni scoși din bloc, au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar o persoană de 18 ani, cu atac de panică, a fost transportată la spital.

@ovidiuconstantini #apa #fum #foc #baeti #romania #comedia #pompier #gratar #foryou #???????????? #lume ♬ sunet original - Cont_cu_de_.toate_

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.