Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI de la nunta din România care a RIVALIZAT cu cea a prințului Harry cu actrița Meghan Markle: 'Ea ar fi invidioasă', a scris celebrul mire

Marian Godină/Facebook
megan mireasa

Cunoscutul polițist brașovean Marian Godină s-a căsătorit, sâmbătă, cu iubita sa, Georgiana Dascălu. Nunta a fost oficiată la Biserica Sfânta Treime din Șcheii Brașovului.

Pe pagina de Facebook, Marian Godină a publicat fotografii în care Georgiana apare în rochie de mireasă, ținând în brațe un buchet de trandifiri. Imaginea publicată este însoțită de mesajul „Meghan Markle va fi invidioasă”, nunta lui Marian Godină cu Georgiana Dascău fiind în aceeași zi cu a prințului Harry, nepotul reginei Marii Britanii și Irlandei de Nord, cu actrița Meghan Marke, devenită ducesă de Sussex.

Fotografia cu cei doi miri a devenit virală pe rețelele sociale unde Marian Godină are notorietate prin postările pe care le publică.

Vezi și: Nunta regală - Imagini SPECTACULOASE cu Meghan Markle și prințul Harry

Nu mai puțin cunoscut e cuplul de nași, Traian şi Gabriela Berbeceanu. Petrecerea a avut loc în Poiana Braşov.content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.