Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI din mileniul trecut: O autospecială a poliției, aflată în misiune, a rămas blocată în noroi pe o stradă dintr-un municipiu reşedinţă de județ

O autospecială a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, aflată în misiune, a rămas blocată în noroi, joi, pe strada Reşiţei din municipiul Brăila, autoturismul fiind tractat cu ajutorul unei alte maşini.

"Colegii au rămas împotmoliţi din cauza faptului că drumul respectiv este în lucru, iar având în vedere că a plouat foarte mult de dimineaţă s-a format noroi şi au rămas blocaţi în noroi, dar au fost scoşi şi nu este nicio problemă. Autospeciala nu a suferit pagube şi este totul în regulă", a declarat, pentru AGERPRES, agent de poliţie Geanina Niculae, de la Biroul de presă al IPJ Brăila.

Citește și: Kamara intervine sarcastic în scandalul acuzației de rasism asupra lui Colțescu: Sunt component al trupei Alb Negru. Oare am voie să mai spun așa?

Strada Reşiţei din cartierul brăilean Pisc se află prinsă, alături de alte 30 de străzi din cartierele Brăiliţa şi Vidin, într-un program de modernizare şi asfaltare, care are o întârziere de aproximativ doi ani. În octombrie anul acesta, Primăria Brăila a reziliat contractul cu firma care câştigase iniţial contractul de execuţie a lucrărilor şi a organizat o nouă licitaţie, care a fost câştigată de o firmă brăileană, lucrările fiind în plină desfăşurare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.