Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război TOTAL pe străzile Parisului, între protestatari și forțele de ordine. Imagini DRAMATICE de la protestele ce au zguduit capitala Franței

Parisul a asistat sâmbătă la violențe de stradă. Protestatarii s-au luptat cu forțele de ordine.  Aproximativ 135.000 de persoane au participat la protestele organizate în Franţa de Mişcarea "Vestelor galbene", care denunţă majorarea preţurilor la carburanţi şi scăderea nivelului de trai, anunţă Ministerul francez de Interne.

Cel puţin 263 de persoane au fost rănite în cursul protestelor de la Paris, iar 412 indivizi acuzaţi de implicare în violenţe au fost reţinuţi, a transmis Ministerul de Interne. De la începerea protestelor, acum câteva săptămâni, trei persoane au murit în accidente rutiere produse din cauza blocării şoseselor de către manifestanţi. Proteste au avut loc sâmbătă în oraşele Paris, Bordeaux, Brest, Toulouse, Montpellier, Lille şi Marsilia.

Citește și: Măsuri EXTREME luate de autorități pentru protecția martorilor în cazul lui El Chapo, ‘lordul drogurilor’: Procurorii se tem pentru viețile martorilor

Imaginea ce însoțește acest articol este cu atât mai reprezentativă deoarece se poate observa un lunetist pe clădirile Parisului.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă în continuare o galerie video cu protestele violente din capitala Franței:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.