Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini fabuloase cu Simona Halep: Cum a fost surprinsă românca / VIDEO + FOTO

www.digisport.ro
Simona Halep

Imagini fabuloase cu Simona Halep în prim-plan. Liderul se află într-o mică vacanță, după ce a terminat sezonul pe hard. Simona se află în țara și a participat alături de familie la un festival cu specific aromân: Primuveara Armanjloru 2018, care s-a desfăşurat pe scena Casei de Cultură din Constanţa.

CIteşte şi: Un fost dictator militar a încetat din viaţă: Fusese acuzat de genocid în Guatemala

La finalul evenimentului, la ultimul cântec, Simona s-a prins în horă alaturi de părinţi şi de alte persoane apropiate şi a dansat în aplauzele tuturor. Pe toată durata spectacolului, Simona Halep a filmat de mai multe ori cu telefonul mobil cântecele şi dansurile interpreţilor de pe scenă. Cornelia Rednic a cântat alături de Gigi Sima şi i s-a adresat liderului tenisului feminin mondial un mesaj: "Mă bucur să te văd, Simona Halep, împreună cu familia ta. Te felicit din toată inima". După terminarea spectacolului, Simona a fost oprită de multe ori în drumul spre ieşire pentru fotografii şi autografe. A fost însoțită de părinții ei, fratele, cumnata și nepoțica ei.

Citeşte şi: Mesajul lui Dacian Cioloş pentru Klaus Iohannis după ce şi-a făcut partid: Dezvăluiri din perioada petrecută ca premier

Cu un trofeu câștigat la Shenzhen și o finală jucată la Australian Open, Simona Halep a avut un start de an foarte bun. De altfel, constănţeanca de 26 de ani se află în topul celor mai lungi serii de victorii în 2018. E a doua la feminin, după Petra Kvitova, cu 11 succese la rând, şi e în "careul de aşi" la general, unde lider e Roger Federer, cu 17 succese consecutive, conform Digisport. Halep, care a încheiat sezonul pe hard, va avea o pauză de o lună până la următorul meci oficial, care va fi în Fed Cup, timp în care se va antrena zilnic. Meciul de Fed Cup dintre România și Elveția, din barajul pentru promovarea în prima Grupă Mondială, va avea loc pe 21 şi 22 aprilie. Apoi, Simona va începe sezonul pe zgură, la turneul de la Stuttgart, care va putea fi urmărit la Digi Sport, de pe 23 aprilie.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.