Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini FABULOASE cu Tudor Breazu, omul de încredere al Elenei Udrea! Cum era prezentat de PROTV

Tudor Breazu este arendașul digital al mileniului trei. La 40 de ani, conduce o bucată zdravănă de pămînt și domenii valoroase pe net. Tudor Liberiu Breazu administrează terenul de 350 de hectare de la Nana, pus la comun de Elena Udrea și Ioana Băsescu, dar și ”domeniile de internet care conţin numele Elena Udrea şi al mai multor mărci pentru diferite mişcări politice asociate cu aceasta”, spune judecătorul Curții de Apel București care a analizat cererea arestării lui.

Breazu este un personaj de film. Cînd era tînăr băcăuan s-a combinat cu Maria Apostol, cea care avea să devină mîna forte a imaginii ProTV. Actualmente, Apostol, care are o cotă profesională ridicată, face același lucru pentru Antena 3. Propulsat amical și politic, Breazu capătă un compliment național de băiat bun.

Tudor apare pe ProTV la ”România, te iubesc” în octombrie 2010, dar și de un 1 Decembrie, Ziua României și a postului. E prezentat drept exponent al generației merituoase. Generația YUP, scrie Cătălin Tolontan.

Însă, iată cum era văzut de Breazu la PRO TV:

”Avem si noi modelele noastre. Baieti pana in 30 de ani care au reusit sa castige bani frumosi bazandu-se numai pe inteligenta lor!

Fara sa fure, fara sa ia imprumuturi de la banci si fara sa ceara bani de la parinti. Se imbraca de la Londra, conduc masini pretentioase, umbla in cele mai bune cluburi din Bucuresti si reusesc sa produca intr-o tara in care cei mai multi consuma!

Au reusit sa iasa din pluton si sa formeze ceea ce se numeste generatia YUP, generatia baietilor destepti, care au dat lovitura in America in anii '90. Y.U.P. este abrevierea expresiei "Young Professionals Uprising" si se refera la tinerii furiosi care au reusit sa faca bani grei plecand de la zero, fara ajutorul nimanui.

Tudor Breazu. 36 de ani. Consultant financiar. Locuieste intr-o mansarda eleganta in centrul Bucurestiului. Un excentric pasionat de moda care-si iubeste decapotabila si este foarte legat de prietenii sai.

Castiga mii de euro pe luna, sunt pe picioarele lor si-si permit multe mofturi. Spre deosebire de baietii de bani gata, ei si-au castigat fiecare leut.

Avem si noi YUP-ii nostri, tineri liberi si independenti, care au reusit in viata numai prin mintea si talentul lor.”, scriu stirileprotv.ro despre actualul arestat preventiv.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.