Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini dezgustătoare: Viitorii polițiști ai țării, hrăniți cu mâncare cu viermi. De 3 zile îi ia, pe rând, Salvarea

europol
mancare cu viermi la academia de politie

După ce zeci dintre studenţii Academiei de Poliţie din Bucureşti au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară, sindicatul Europol a venit cu niște fotografii dezgustătoare reprezentând mâncarea în care colcăiau viermii, pe care o consumă studenții viitori polițiști.

Europol a sesizat autoritățile după ce, în mâncarea oferită studenților de la Academia de Poliție, s-au găsit viermi, iar carnea oferită acestora ar fi fost alterată.

Europol reclamă ”bătaia de joc” la care sunt supuși studenții de la Academia de Poliție, la doar două zile după ce zeci dintre aceștia au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară.

„Umilință, bătaie de joc, căprărie și mâncare similară cu ce se primea în lagărele de muncă din perioada comunistă.

După două zile în care zeci de studenți au ajuns la spital cu diagnostic preliminar de toxiinfecție alimentară, în Academia de Poliție continuă bătaia de joc la adresa studenților, viitori ofițeri de poliție.

Aceștia au condiții mai proaste decât cele ale deținuților din pușcării”, scrie sindicatul Europol pe pagina de Facebook.

În postare, Europol acuză faptul că nimeni din conducerea Ministerului de Interne nu a luat atitudine față de „umilința și bătaia de joc la adresa studenților".

„În meniul primit azi, la două zile de la declanșarea focarului de infecție, se pot vedea cu ochiul liber larve de viermi în supă sau carne alterată cu miros înțepător.

content-image

Nu numai că nimeni din conducerea ministerului nu a luat atitudine față de umilința și riscul bacteriologic existent, dar și la acest moment bătaia de joc continuă la adresa studenților cărora li se oferă 'mâncare', ce se aseamănă cu lăturile".

Sindicaliștii susțin faptul că scopul unor persoane din Minister este de a ascunde problemele existente la Academia de Poliție.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.