Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini HALUCINANTE - Ilie Năstase și Brigitte Sfăt se BAT în plină stradă

www.wowbiz.ro

Scandalul dintre Ilie Năstase și Brigitte Sfăt pare unul fără sfârșit. Un nou episod șocant s-a petrecut între cei doi, după ce Brigitte Sfăt l-a prins pe Năstase cu noua iubită. Cei doi s-au bătut în plină stradă în București, informează Wowbiz.

VEZI AICI FILMULEȚUL CU BĂTAIA DINTRE CEI DOI

"Eu am băgat divorțul pe 7 februarie. Nu mai stau din martie la adresa de pe buletin, unde este casa lui Ilie. Dar pentru că buletinul meu este pe casa lui, am primit lucruri de la tribunal pe adresa asta… Am avut ceva probleme în februarie și m-am enervat foarte mult și am băgat divorțul. Scandalul de astăzi a fost că era la restaurant cu o domnișoară de 24 de ani și l-am prins. I-am pus detectivi de mai mult timp…

Nu înțeleg de ce nu-mi dă divorțul. Nu sunt nici în cal, nici în căruță. Eu sunt o femeie înșelată. Eu am aflat despre una dintre amantele lui acum o săptămână. Ea lucrează la o televiziune, este novice, e din Timișoara. Fata respectivă iese cu el.

El îi luase o pereche de pantaloni de la mine din magazin. Am văzut pozele cu fata care îi arăta cât de bine îi stăteau pantalonii. Am văzut că o aveam în memoria telefonului. Astăzi, se afla la acest restaurant. Nu este prima oară când am pus detectivi. Eu cu el mă împăcasem acum 3 zile. Pe parcursul acestei relații, eu am întreținut relații sexuale cu el, în calitate de soție”, a spus Brigitte Năstase în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.