Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini INCREDIBILE la Beijing: BĂTAIE în tribune la meciul dintre Angelique Kerber și Shuai Zhang / VIDEO

EPA
Angelique Kerber

Un suporter al tenismenei Angelique Kerber a fost agresat fizic în timpul meciului pe care jucătoarea din Germania l-a jucat contra lui Shuai Zhang, duminică, în primul tur al turneului de la Beijing, anun'[ MEDIAFAX.

Citește și: Olguța Vasilescu îl laudă pe ministrul preferat de Liviu Dragnea: ‘Urmează să lanseze luna aceasta’

Potrivit abc.es, incidentul a apărut în momentul în care un fan chinez a început să o încurajeze pe Angelique Kerber. Acesta se afla în apropierea lojei lui Shuai Zhang când a început să fie lovit de un oaspete al jucătoarei din China.

În imaginile surprise de spectatori și postate pe rețelele de socializare, se poate observa cum persoana din loja lui Zhang îl lovește pe fanul respectiv cu pumnii și picioarele, iar cei aflați în apropiere întârzie să intervină. Motivul conflictului pare să fie reprezentat de faptul că victima o încuraja pe Kerber, în detrimentul conaționalei Zhang.

În schimb, într-o filmare realizată dintr-un alt unghi, persoana din loja lui Zhang pare să fie strânsă de gât de cel care a devenit ulterior victimă. Sursa citată mai scrie că atât tatăl jucătoarei din China, cât și alte rude ale sale au fost implicate în conflictul izbucnit în arena din Beijing.

Citește și: Klaus Iohannis intervine în scandalul momentului! Solicitare de ultim moment către Viorica Dăncilă .

Meciul a fost unul foarte disputat și în teren. Angelique Kerber (13 WTA) s-a impus în trei seturi contra lui Shuai Zhang (35 WTA), scor 6-2, 1-6, 6-4, după o oră și 55 de minute. În turul secund, marți, sportiva din Germania va juca împotriva slovenei Polona Hercog (51 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.