Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini INEDITE cu ministrul Agriculturii. Cum a fost primit Petre Daea la un târg - VIDEO

www.agerpres.ro
Petre Daea

Imagini inedite surprinse cu ministrul Agriculturii Petre Daea. Acesta a fost primit cu găina friptă şi cu muzică la un târg dedicat agriculturii. Momentul a fost unul unic pentru că demnitarii sunt primiţi în general cu pâine şi sare. Jocul găinii fripte este specific nunţilor, unde naşul trebuie să plătească la final, scrie România TV.

Citeşte şi: Se cere MODIFICAREA Legii Pensiilor. Sindicatele din învăţământ, noi solicitări către Guvern

“Pădurarul, om frumos, domn ministru al nostru o fost” , s-a strigat la sosirea ministrului .

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a lansat campania "Alege OAIA!". Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a lansat pe 26 octombrie, la Romexpo, în cadrul târgului de agricultură INDAGRA, campania de informare şi promovare a consumului de carne de oaie, denumită "Alege Oaia!".

„MADR va avea sprijinul tuturor crescătorilor de ovine din România, care doresc, prin intermediul acestei campanii, să determine consumatorii să manifeste mai mult interes pentru carnea de oaie şi preparatele din carne de oaie", se arată în comunicatul transmis de minister.

Reprezentanţi din cadrul Ministerului Turismului, ai Ministerului Sănătăţii şi ai Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor s-au alăturat campaniei şi au format un grup de lucru sub coordonarea Direcţiei Generale de Politici în Industrie Alimentară în cadrul căruia s-au stabilit mai multe obiective.

Campania de informare şi promovare "Alege Oaia!" se va desfăşura la nivel naţional pe o durată de trei luni şi are ca principal scop încurajarea consumului de carne şi produse din carne de oaie pe tot parcursul anului.

Citeşte şi: Scenariu NEGRU din partea analiştilor: 'Companiile cu venituri sub un milion euro vor ANULA majoritatea contractelor de muncă' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.