Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ÎNFIORĂTOARE: O tânără a fost bătută, cu BESTIALITATE, de un luptător MMA

nebunie crazy

Un bărbat a fost filmat în timp ce bătea cu bestialitate o tânără, pe un drum din Dej (județul Cluj). Bărbatul a fost arestat alături de ceilalţi indivizi care au asistat la scenele de agresiune. Aceştia sunt în din Jucu (Cluj) şi se află în arest pentru alte fapte de violenţă, informează Observator.tv.

Citește și: România, în TOPUL țărilor UE în privința creșterii economice

Pe reţelele de socializare au apărut imagini de o violenţă ieşită din comun. O fată este bătută sălbatic de un tânăr, lovită cu pumnii şi picioarele, în timp ce îl imploră, în lacrimi, să o ierte şi să se oprească.

Individul care a bătut o tânără până la leşin, pe un drum din Dej, este din comuna Jucu, judeţul Cluj. La fel şi ceialaţi martori ai agresiunii. Tinerii sunt deja în arest, însă pentru o alte fapte de violenţă. Fata lovită fără milă de bărbat este în continuare neidentificată. Ea este aşteptată să se adreseze poliţiei pentru a depune plângere împotriva agresorilor.

Autorul bătăii ar fi, potrivit sursei citate, Szentgyorgyi Petru Ionuţ. El se află acum la închisoare unde are de executat 8 ani și patru luni de închisoare, potrivit unor surse din anchetă. Înregistrarea în care apare Szentgyorgyi Petru Ionuţ pedepsind groaznic o tânără întinsă pe jos ar fi fost făcută cu mai mult timp în urmă, însă a fost publicată abia acum. Bătăuşul este luptător MMA, campion la Kempo.

Szentgyorgyi Petru Ionuţ a fost trimis în judecată, în 2017, alături de alte persoane, sub acuzația de tentativă de omor şi a fost condamnat la o pedeapsă record de 8 ani și patru luni de închisoare, cu executare.

Citește și: Schimbări MAJORE în noul an școlar în privința programului elevilor

Instanța a respins cererea apărătorilor acestuia de schimbare a încadrării juridice, din tentativă de omor în lovire și alte violențe, și l-a condamnat pe Szentgyorgyi Petru Ionuţ la 8 ani de închisoare, cu executare, pentru bătaia aplicată proprietarului unei turme de oi și unui cioban. De asemenea, judecătorii clujeni au reținut concursul de infracțiuni între fapta mai sus menționată și o condamnare la 1 an pentru constituirea unui grup infracțional organizat, contopind astfel pedepsele ajungându-se la pedeapsa finală de 8 ani și 4 luni de închisoare, cu executare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.