Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE cu un bloc de locuinţe cu nouă etaje care se PRĂBUȘEȘTE: Autoritățile anunță mai mulţi morţi şi răniţi, în Rusia

UPDATE

Cel puţin două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două au fost rănite după ce un bloc de locuinţe cu nouă etaje s-a prăbuşit parţial joi în oraşul rus Ijevsk, situat la 1.000 km est de Moscova, au anunţat autorităţile locale, relatează AFP.

'Patru persoane au fost scoase de sub dărâmături. Din păcate, sunt doi morţi şi doi răniţi', a declarat pentru televiziunea rusă un responsabil local al Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă, Igor Kutrovski.

Citește și: Surpriză pentru Traian Băsescu: Ce îi pregătește Guvernul Tudose

El a adăugat că explozia s-a produs probabil din cauza unei scurgeri de gaz şi că locuitorii imobilului au fost evacuaţi.

Un alt oficial al ministerului, citat de agenţia de ştiri TASS, Piotr Fomine, a declarat că 28 de persoane locuiau în partea clădirii care s-a prăbuşit, adăugând că nu erau 'mai mult de 10-15 persoane când a avut loc explozia'.

Citește și: Revoltător! Ce a descoperit directorul ANPC în carnea de vită achiziționată dintr-un cunoscut magazin din România .

Comisia de Anchetă rusă a anunţat deschiderea unei investigaţii.

Imaginile transmise de televiziuni arătau faţada distrusă a imobilului, situat în apropierea unei intersecţii foarte aglomerate.

Știrea inițială

Un bloc de locuinţe cu nouă etaje s-a prăbuşit parţial joi în oraşul rus Ijevsk, situat la 1.000 km est de Moscova, provocând moartea şi rănirea mai multor persoane, au anunţat autorităţile locale, relatează AFP.

'Circumstanţele accidentului sunt încă neclare. Există morţi şi răniţi', a anunţat procuratura acestui oraş de 650.000 de locuitori într-un comunicat publicat pe site-ul său, scrie agerpres.ro.

Citește și: Pe fondul agravării stării de sănătate a Regelui Mihai, Casa Regală i-a prezentat SUCCESORUL! Cine va prelua conducerea

La rândul său, Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă a afirmat că 'imobilul s-a prăbuşit parţial' la ora locală 16:41 (12:41 GMT) şi a precizat că două persoane au fost scoase de sub dărâmături.

Comisia de Anchetă rusă a anunţat deschiderea unei investigaţii. Un oficial rus a afirmat că ar fi vorba despre o explozie produsă din cauza acumulărilor de gaze.

Citește și: Dezvăluire incendiară a lui Isărescu! Din ce motiv s-a „prăbușit” leul

Imaginile transmise de televiziuni arătau faţada distrusă a imobilului, situat în apropierea unei intersecţii foarte aglomerate.

'A avut loc o explozie atât de puternică încât toată clădirea s-a cutremurat', a declarat o localnică pentru canalul public Rossiya 24.

Citește și: Doar la noi este posibil: Ce companie de stat a acordat 233 de ANI de concediu medical angajaților, în primele 9 luni ale anului

Exploziile produse de acumulări de gaze sunt frecvente în Rusia. Ultima explozie gravă, produsă în februarie 2016, s-a soldat cu moartea a şapte persoane la Iaroslavl, lângă Moscova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.