Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE Fiul unui lider PNL, încătuşat pe stradă de poliție / VIDEO

beizadea

Fiul unui lider PNL a fost încătuşat de poliţişti pe stradă şi dus cu forţa la secţie, după ce a refuzat să se legitimeze. S-a întâmplat la Alexandria, unde bărbatul, funcţionar la Finanţe, a fost prins conducând în trafic fără ITP, fără asigurare şi cu permisul expirat de doi ani. Octavian Mocanu a făcut circ în plină stradă, nervos că a fost ridicat de oamenii legii.

Funcţionarul, fiu al unui liberal din Teleorman, a început scandalul imediat ce a fost oprit în trafic. Pentru că a refuzat să se legitimeze, agenţii l-au încătuşat şi l-au urcat cu forţa în maşina poliţiei, potrivit totalimpact.ro.

Citeşte şi: România primeşte ordine clare de la NATO: Câţi bani trebuie să investim

Indignaţi de comportamentul funcţionarului, oamenii legi i-au ridicat şi plăcuţele de înmatriculare. La locul incidentului a ajuns şi tatăl scandalagiului, care le-a cerut socoteală poliţiştilor pentru că i-au încătuşat fiul. Fiul liberalului a ajuns la secţie şi a fost amendat cu 3.200 de lei pentru lipsă ITP, lipsă RCA valabil, permis expirat şi refuz de legitimare. Se pare că Mox-ul a fost implicat și într-un dosar de fraude pe internet, în urmă cu câțiva ani, și chiar ar fi fost luat de acasă cu mascații. Între timp, calitatea acestuia ar fi fost schimbată din suspect în martor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.