Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE: O echipă de televiziune, care era în direct, a fost aproape să fie lovită de o mașină - VIDEO

Youtube
Krystal Story KRDO

O echipă de televiziune din statul american Colorado a avut parte de o transmisie în direct cu mai multe emoţii decât de obicei, potrivit stirileprotv.ro.

Un şofer era cât pe ce să o lovească pe corespondenţa care relata de la locul unui incident armat. Femeia a avut prezențade spirit şi s-a aruncat din calea maşinii, aşa că a scăpat doar cu răni uşoare.

„Vecinii au condus toată dimineaţa cu viteză redusă, pentru că, aşa cum mulţi dintre dumneavoastră abia s-au trezit şi au auzit de s-a întâmplat, la fel au făcut şi ei.”

Jurnalista Krystal Story, de la o televiziune locală din Colorado, a dovedit că are reflexe impecabile. Femeia s-a aruncat din calea maşinii, al cărei şofer părea hotărât să o lovească în plin.

Citește și: Eugen Teodorovici: Deficitul bugetar la 7 luni este de 1,26% din PIB. ANAF, record de colectare

Bărbatul a lovit o maşină de poliţie şi apoi a intrat cu viteză în zonă care fusese izolată cu banda galbenă, pentru cercetări.

Krystal Story, reporter KRDO: „M-am gândit cât de rău o să doară.. Apoi, am văzut maşina trecând pe lângă mine şi m-am întrebat „Ce-a fost asta?”

Peter Miller, cameraman KRDO: „Am auzit cum maşina a lovit vehiculul poliţiei, m-am uitat în spate, am văzut luminile. Tot ceea ce poţi face este să reacţionezi pe moment, iar asta ne-a salvat vieţile.”

Cei doi s-au ales cu răni minore. Şoferul vinovat pentru accident a fost arestat şi a declarat că nu a avut intenţia de a-i lovi pe jurnalişti ci voia doar să îşi facă loc printre numeroasele vehicule care se aflau pe stradă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.